Termeni Si Conditii

Societatea care administreaza site-ul https://www.dhsolution.ro numit in continuare site este SC Dream House Solution SRL, avand CUI: RO32885539 si numar de inregistrare la Registrul Comertului J12/811/2014

Termenii si conditiile prezentate in continuare au valoare contractuala intre: SC Dream House Solution SRL,  prin intermediul dhsolution.ro, numit in continuare Vanzator, si Client/Consumator.

Se recomanda Clientului/Consumatorului citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Site-ul este proprietatea Vanzatorului. Vizitarea acestui Site sau achizitionarea de produse implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Vanzatorul isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara alta notificare.

Definitie contract de vanzare: orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Incheierea contractului are loc in momentul confirmarii sumei in cont sau emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii, ori emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Site-ul dhsolution.ro a fost creat pentru informarea potentialilor clienti despre produsele puse la dispozitie.  Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra este conditionata de catre respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate pe parcursul acestei pagini, precum si de asamblul legilor aplicabile si in vigoare. Atunci cand accesati, vizitati sau utilizati site-ul dhsolution.ro, acceptati in mod implicit si neconditionat acesti termeni si aceste conditii.

Site-ul si paginile acestuia reprezinta o prezentare generala produselor puse la dispozitie si distribuite in Romania si nu atrag responsabilitatea societatii.

Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producatori, si de asemenea, in limita stocului disponibil. Dhsolution.ro nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Dhsolution.ro nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe dhsolution.ro au titlu de prezentare. Produsele livrate pot diferi uneori, intr-o oarecare masura de imaginile afisate pe site. Acest aspect poate aparea datorita diferentelor de afisare intre diferite dispozitive( Desktop, Laptop, Tableta, Telefon) sau din modul de realizare a imaginilor. Dhsolution.ro si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Garantia si descrierile produselor prezentate in site-ul dhsolution.ro, sunt puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarui producator.

Orice reclamatie privind starea produselor va fi adusa la cunostinta dhsolution.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea lor, urmand ca aceasta sa fie solutionata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce comanda unul sau mai multe dintre produsele prezentate pe site.

Preturile includ TVA 19% dar nu includ cheltuielile de livrare.Transportul gratuit pentru produse se ofera pe raza municipiului Cluj-Napoca.Transportul este asigurat până în zonele în care mașinile pot parca în condiții de siguranță.Clientul trebuie să asigure transportul marfurilor de la mijlocul de transport la destinatia dorita. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

De asemenea, dhsolution.ro isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate.

Modalitatea de cumparare a produselor este precomanda, astfel clientul va trebui sa achite un avans de minim 50 % din valoarea bunurilor comandate in momentul confirmarii comenzii ferme de catre acesta. Avansul de achita in contul bancar indicat de catre angajatul dhsolution.

Termenul de livrare este de 14 zile lucratoare.

Disponibilitatea serviciului: administratorul dhsolution.ro are dreptul de a opera modificari la structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului oferite prin dhsolution.ro, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Frauda: In anumite cazuri este posibil sa fie necesar crearea unui cont de utilizator pe dhsolution.ro. Prin orice activitate desfasurata pe dhsolution.ro inclusiv crearea unui cont de utilizator, acceptati si declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului. In consecinta,  securitatea parolei contului sau a altor date de acces va apartin in totalitate. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa ne anuntati imediat printr-un email la adresa office.dhsolution@gmail.com. Dhsolution.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Conditii de utilizare a Site-ului dhsolution.ro: Utilizatorul se obliga sa foloseasca informatiile de pe site-ul dhsolution.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau modifica partial sau integral, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor dhsolution.ro fara acord scris.