Returnare Produse

        Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are obligatia sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului. Returnarea se va face pe cheltuiala clientului.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Consumatorul informeaza dhsolution.ro despre decizia de retragere din contract folosind adresa de email office.dhsolution@gmail.com.

Produsele trimise spre returnare fara notificarea prealabila nu vor fi acceptate!

Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Conditii Retur

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Costurile de transport ale returnarii produselor sunt suportate exclusiv de catre Cumparator, iar acesta va fi efectuat cu acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea initial.

Daca doriti sa schimbati un produs cu un altul, costul de transport il veti suporta integral.

Produsele sunt acceptate pentru retur daca:

   • Se afla in aceeasi stare in care au fost livrate, cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele ce le-au insotit
   • Nu prezintă urme de uzură, modificari fizice, urme de socuri sau interventii neautorizate
   • Nu prezintă zgarieturi, ciobiri sau lovituri
   • Nu lipsesc accesorii

Starea produselor returnate trebuie sa ne permita re-comercializarea lor ca si produse noi. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a refuza produsul sau se va face diminuarea valorii conform OUG 34/2014, art. 14, alin. 3

Nu se accepta pentru returnare produsele care fac obiectul Art. 16 din OU 34/2014 (de exemplu: capace wc, perii  wc si alte articole ce nu pot fi returnate din motive de igiena), precum si articolele speciale comandate furnizorului.
Nu se accepta pentru returnare produsele importate prin comanda la fabrica producatoare conform specificatiilor clientului, exceptand situatia in care este prezent defect de fabricatie.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, sau daca cumparatorul a expediat produsul fara furnizarea tuturor informatiilor necesare pentru a plati rambursul, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Rambursarea Sumelor

Rambursarea sumelor se va face exclusiv prin transfer in cont bancar transmis de catre Cumparator.

Suma rambursata nu va include si contravaloarea transportului aferent returului.

Rambursarea se va face in termen de maxim 14 zile de la data acceptarii returului de catre vanzator si emiterii facturii storno.

Aceşti termeni sunt valabili doar pentru persoane fizice care au achizionat produse de pe www.dhsolution.ro si le-au primit in urma transportului prin curier.

Clientii cu statut juridic nu au dreptul sa denunte unilateral contractul.