DESPRE NOI

Dorim să oferim soluții integrate în domeniul construcțiilor.

 • Rapid
 • Profesionist
 • Flexibil

Deşi am apărut relativ recent pe piaţa de profil din România, Dream House Solution reuneşte o echipă de consultanţi cu o vastă experienţă în domeniul dezvoltarii imobiliare, a construcţiei clădirilor si serviciilor conexe, specialişti care pot concretiza proiecte diverse întrunind cele mai înalte standarde. Este vorba de un concept inedit prin care simplificăm, clarificăm, ghidăm dar mai ales supraveghem proiectul clientilor nostri, oferind soluţii integrate care implică servicii de consultanta execuţie şi demararea oricărui tip de lucrări de construcție.

 Rapid – Profestionist – Flexibil.

Dream House Solution isi defineste serviciile in baza unei dinamici ce implica predictibilitatea proiectului, o traiectorie predefinite de coordonate fundamentate in baza a trei segmente principale cel financiar, al proiectarii  respectiv al executiei.

Vă invităm să vizualizați site-ul nostru și să ne contactați cu încredere pentru orice întrebări în legătură cu proiectare și executare de construcții.

STRATEGIE

Strategia noastră este de a oferi profesionalism și calitate maximă în executarea și realizarea proiectelor. Tratăm toate proiectele cu maximă seriozitate și devotament, irelevant de valoarea proiectului.

Dorim să avem clienți foarte mulțumiți, care ne vor recomanda mai departe prietenilor și cunoștințelor lor. Cartea noastră de vizită fiind întotdeauna lucrările realizate și modul de colaborare cu fiecare client în parte, fiind profund incorporat în cadrul politicii companiei de a oferi un serviciu integrat clienților, prin întelegerea nevoilor acestora, oferirea de răspunsuri și soluții pe toată durata proiectării/ executării unei lucrări.

Pe lângă gestionarea sistematică a proiectelor pentru a maximiza valoarea tuturor părților implicate, monitorizăm constant toate proiectele pentru a optimiza consumul de resurse şi materiale. Angajaţii noştri au o experiență în domeniul construcțiilor și sunt motivaţi să acţioneze responsabil faţă de societate, mediul înconjurator dar și în interesul clientului.

 • toate proiectele finalizate sunt la calitate și standarde Europene
 • promisiunea ca proiectul se va termina în termenele stabilite
 • proiectele executate cu atentie la fiecare detaliu
 • suntem un partener serios, transparent, experimentat

Proiectele realizate de Dream House reușesc să ducă atât la o îmbunătățire a mediului de lucru cât și a calității vieții utilizatorilor finali.

SUSTENABILITATE

Ceea mai importantă și esențială „casă” este chiar planeta pământ pe care cu toții locuim și care ne oferă toate materialele necesare construirii. De aceea compania noastră dar și angajații noștrii pun accent pe folosirea cât mai eficientă a resurselor și materialelor, încercând să reducem cât mai mult pierderile dar și să informăm clienții despre anumite materiale naturale și soluții cât mai eficiente ecologic.

Punem accent pe:

 • materiale realizate cât mai ecologic
 • proiectăm și executăm cât mai eficient
 • reduce cât mai mult pierderile de materiale
 • informăm clienții despre materiale și efectele lor

VALORI

Sinceritate și transparență: NU ne ascundem de client și încercăm să îi prezentăm în prealabil toate soluțiile și costurile care pot să fie la proiectul său, iar pe toată durata executării îi oferim transparență totală și îi prezentăm toate etapele realizate.

Corectitudine: proiectăm și executăm exact ce este necesar, conform proiectului stabilit cu clientul.

Eficiență: la fiecare proiect în care Dream House Solution se angajează, se încearcă optimizarea maximă a resuselor și materialelor. Finalizarea la termen a proiectului fiind una din prioritățile noastre.